Bofællesskabet Mosebuen

Mosenbuen er et mindre bofællesskab med fire lejligheder samt fællesarealer.
Vi træffes på nødtelefon nr. 29369456

Mosebuen er bygget til formålet i 2003 og består af fire selvstændige, lige store lejligheder med stue/køkken, soveværelse, entré og badeværelse.

Til hver lejlighed

hører en lille have og et udhus. Der hører også et fælleshus og en mindre fælles have til bofællesskabet. Der er desuden adgang til fælles vaskemaskine og tørretumbler.


Beboerne

i bofællesskabet Mosebuen er mellem 27 år og 45 år, og alle har et arbejde eller går i skole.

Du skal være i stand til at klare dig meget selvstændigt, hvis du bor på Mosebuen. F.eks. skal du selv kunne stå op og komme på arbejde/beskæftigelse om morgenen. Hvis du skal bo på Mosebuen skal du også have det fint med at være alene nogle aftener om ugen samt i weekenderne, da der ikke er nogle pædagoger tilstede på disse tidspunkter.

Du skal selvstændigt kunne færdes på cykel eller med offentlige transportmidler.

De fleste beboere har brug for støtte til forskellige praktiske gøremål, f.eks. rengøring, indkøb, madlavning, bankbesøg og læsning af post.

Der er også mange, der har glæde af, at pædagogerne kan tale med dem om personlige emner, for eksempel kærester, problemer på arbejdspladsen og sygdom.

Mange er også glade for at blive støttet i at mødes og være sammen med andre, f.eks. i Klub Droslen, til NET-arrangementer, til fester eller på fælles rejser.

Internet

Der er trådløs internetforbindelse og en fælles pc-er på fællesarealerne.


God beliggenhed

Mosebuen ligger ca. 1 km. fra Vangede station og tæt på indkøbsmuligheder og Klub Droslen.