Klub Droslen

Droslen er et tilbud til dig, der gerne vil mødes med andre

Klub Droslen er Center for Netværks fælles klubtilbud til borgere med nedsat psykisk/fysisk funktionsevne.

Masser af aktiviteter

Her kan du mødes med andre og deltage i masser af forskellige aktiviteter, både i og udenfor klubben. Som medlem af Droslen får du blandt meget andet tilbud om fælles aftensmad, spil og hygge, udflugter, biografbesøg, koncerter, hjælp til at komme igang med IT/computer, kurser, fester og rejser både i Danmark og i udlandet.


Medlemmerne

I Klub Droslen er medlemmerne mellem ca 25 og 60 år. De fleste medlemmer bor på ét af kommunens botilbud for borgere med særlige behov, mens nogle bor i deres helt egen bolig. Alle har glæde af at mødes med andre og deltage i klubbens forskellige aktiviteter.

Du skal selv kunne transportere dig frem og tilbage fra klubben.

Du er meget velkommen

til at besøge Klub Droslen, hvis du er nysgerrig efter at finde ud af om det kunne være noget for dig. Du kan kontakte daglig leder Lisa Skov på tlf 2049-6065.


Om klubben

Klub Droslen er beliggende på 1. salen på Stolpegårdsvej 24. Vi har et stort lyst køkkenalrum, pc-cafe, spillerum med billardbord, dart og bordtennisbord. Yderligere har vi et tv/hyggerum, to toiletter samt en stor altan, hvor vi griller og hygger os,når vejret er til det.


Hvis du gerne vil være medlem

skal du kontakte din sagsbehandler. Det koster 185 kr. pr. måned for dig at være medlem af Klub Droslen. Derudover skal du selv betale for mad og ture.


Tæt på offentlig transport

Klub Droslen ligger 1,3 km fra Kildebakke station og bus 176 og 192 kører lige til døren.